Webinarii

webinar
WEBINARII KNAUF INSULATION

Knauf Insulation își continuă angajamentul de a răspunde nevoilor specialiștilor prin furnizarea continuă de informații esențiale cu privire la soluțiile de izolare pentru proiectarea și construcția clădirilor sustenabile, fie că vorbim de eficiență energetică, calitatea aerului interior sau soluții pentru spații cu cerințe acustice ridicate. Suntem o companie deschisă la dialog și schimburi de idei și experiențe, organizând în acest scop webinarii pe teme de interes pentru piața produselor de izolare.

Aici puteți găsi toate informațiile legate de webinariile pe care le vom organiza, puteți afla pașii pentru înscriere, obținând în același timp acces la conținutul seminariilor care au avut loc.

Program Webinarii Knauf Insulation

Urbanscape
Webinar Urbanscape®

URBANSCAPE – SOLUȚII PENTRU ACOPERIȘURI VERZI

Data: 11.03.2021

Ora 11:00

 

Vă invităm să discutăm despre performanța energetică și beneficiile pe care le aduce unei clădiri instalarea acoperișului verde Urbanscape.

 

Durata webinarului va fi de 55 de minute (35 minute prezentare + 20 minute Q&A), timp în care veți primi toate informațiile necesare despre un sistem unic, care poate răspunde și celor mai ridicate cerințe legate de sustenabilitate, indiferent de destinația clădirii proiectate.

Arhiva webinarii Knauf Insulation

heraklith
Webinar Heraklith®

Sinergia perfectă dintre natură și tehnologie

Webinarul s-a încheiat! Mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat și ne rezervăm dreptul de a repeta evenimentul pentru toți cei interesați.