Vată minerală cu ECOSE® Technology
Vată minerală cu ECOSE® Technology

Produsele din vată minerală Knauf Insulation obţinute cu ECOSE® Technology nu au aspectul şi nici textura similare altor tipuri de izolaţii pe care le-aţi mai întâlnit. Este folosită o tehnologie de obţinere a unui liant fără formaldehidă, pe bază de materii uşor regenerabile care înlocuiesc produsele chimice pe bază de petrol folosite pe scară largă pentru alte tipuri de produse de izolare. ECOSE® Technology, liant pe bază de materii biologice, rezultat în urma a 5 ani de cercetare intensivă, conferă fineţea deosebită şi nuanţa maronie, naturală, specifice vatei minerale de la Knauf Insulation. Nuanţa maronie, naturală indică un nivel superior de sustenabilitate, este mult mai uşor de manipulat, este mai fină, mai puţin prăfoasă, are miros neutru şi este uşor de tăiat.

ecose-technology-knauf-insulation_0.jpg

În condiţiile în care, în acest moment, orientarea este către creşterea responsabilităţii faţă de mediul înconjurător şi utilizarea de produse fără formaldehidă, vata minerală Knauf Insulation cu ECOSE® Technology se încadrează perfect în această tendinţă: nu conţine coloranţi artificiali sau adaos de formaldehidă.

Odată cu nuanţa maronie, naturală, vata minerală este mult mai plăcută la atingere păstrând aceleaşi performanţe superioare pe care le regăsim şi la vata minerală tradiţională: izolare termică şi fonică ridicată, aceeaşi clasă de protecţie la incendiu.

Vata minerală naturală Knauf Insulation obţinută cu ECOSE® Technology este mult mai uşor de manipulat...

  • mai placută la atingere
  • miros neutru
  • uşor de tăiat

...oferă un nivel superior de sustenabilitate...

Vata minerală naturală Knauf Insulation este fabricată din materii prime naturale şi/sau reciclate, îmbinate cu ajutorul unei tehnologii pe bază de materii biologice, fără adaos de formaldehidă, fenoli, acrili şi de coloranţi artificiali, decoloranţi sau vopsea

  • contribuie la îmbunătăţirea calităţii aerului din interiorul clădirilor
  • reduce impactul asupra mediului înconjurător printr-un consum redus de energie
  • reduce emisiile poluante rezultate în urma procesului de producţie şi expunerile la locul de muncă
  • îmbunătăţeşte sustenabilitatea generală a clădirilor în care este folosită

... şi asigură toate beneficiile cu care v-aţi obişnuit, oferite de vata minerală tradiţională

Proprietăţile de termoizolare, clasa de protecţie la incendiu, izolarea fonică, absorbţia zgomotelor şi proprietăţile mecanice, precum şi conţinutul reciclabil, în plus, oferind un nivel superior de sustenabilitate.

Vată minerală cu Ecose Technology