Knauf Insulation For A Better World
Pentru o lume mai bună

La Knauf Insulation am fost mereu axați pe sustenabilitate. Produsele noastre ajută la economisirea energiei, reducerea emisiilor de carbon și sunt concepute pentru a construi clădiri prietenoase cu mediul înconjurător. În plus, ne asigurăm că oferim un mediu sănătos și sigur în interiorul locuințelor.

Cu toții, lucrăm la cei trei piloni ai sustenabilității de peste un deceniu. Ne-am concentrat să avem daune zero asupra mediului, reducând consumul de energie și emisiile de carbon, reciclând deșeurile de producție, încorporând principiile economiei circulare și susținând campanii constante pentru clădiri mai bune și mai durabile.

În ultimul deceniu am realizat lucruri extraordinare și suntem mândri de modul în care ne-am schimbat compania, am ajutat colegii, comunitățile și clienții și am redus impactul nostru asupra mediului.

Cu toate acestea, sustenabilitatea este un proces care necesită îmbunătățire continuă.

Trebuie să construim pe succesele de până acum. Trebuie să facem mai mult pentru oamenii noștri și pentru mediul înconjurător. În acest context, aducem în prim plan noua noastră strategie de sustenabilitate.

Am ales să denumim noua strategie „Pentru o lume mai bună”, deoarece are la bază misiunea Knauf Insulation și anume: „Viziunea noastră este să conducem schimbarea spre soluții de izolație mai inteligente, pentru o lume mai bună”.

 

 Reușitele dintre anii 2010-2020    

Consum de energie și emisii aferente

Siguranță

Deşeuri

 

Emisii ardere combustibil

 

Utilizarea apei

Reducerea cu 22,7% a consumului de energie Cu 56% mai puține incidente la locul de muncă Cu 67.3% mai puține deșeuri rezultate din diverse procese Cu 42,7% mai puține emisii

Cu 39,8% mai puțină apă utilizată

Reducerea cu 23,2% a emisiilor aferente       Cu 80,7% mai puține deșeuri de apă

PENTRU VIITOR, NE-AM PROPUS PATRU OBIECTIVE IMPORTANTE PE TERMEN LUNG ȘI NE-AM LUAT ANGAJAMENTE SOLIDE PENTRU ATINGEREA FIECĂRUI OBIECTIV.

Știm că o lume mai bună poate începe de la locul de muncă. Descoperiți cum ne vom asigura că oamenii noștri și comunitățile prosperă în siguranță.

Oamenii pe primul plan

Marea noastră ambiție este să minimizăm impactul asupra mediului înconjurător. Aflați cum vom reduce la minimum impactul produselor, fabricilor și birourilor noastre.

Zero Carbon

Ne dorim să facem cât mai mult cu mai puțin. Aflați cum vom reduce, reutiliza și recicla.

Economie Circulară

Clădirile joacă un rol vital în crearea unei lumi mai bune. Descoperiți cum vom face clădirile potrivite pentru viitor.

Clădiri mai bune

Alături de obiectivele pe termen lung, am creat pentru anul 2025 obiective la care toată lumea poate lucra de acum.

Credem cu convingere că acest nou model de leadership va conduce la îndeplinirea obiectivelor. Aceasta este responsabilitatea noastră și nu este o problemă pe care să o lăsăm generațiilor viitoare. Puteți urmări progresul nostru pe aceste pagini.

 

De asemenea, sprijinim Organizația Națiunilor Unite în aplicarea celor 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD) ale ONU.