Politica de confidențialitate

Knauf Insulation Romania acordă prioritate deosebită protecţiei datelor cu caracter personal. De aceea dorim să vă informăm atât despre modalitățile prin care vă protejăm datele personale puse la dispoziția noastră, cât și despre metodele prin care puteți obține informații asupra datelor pe care ni le-ați furnizat. Pe lângă aplicarea legilor cu privire la protecția datelor, prin prezenta declarație de confidențialitate, ne angajăm să tratăm cu responsabilitate datele Dvs.

COLECTAREA DATELOR ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA

Următoarele informații tehnice generale sunt colectate automat atunci când accesați site-urile web ale Knauf Insulation Romania: tipul de browser, sistemul de operare utilizat, numele domeniului provider-ului Dvs. de servicii și altele asemănătoare.

Acestea sunt informații fără legătură directă cu Dvs. ca și individ. Aveți dreptul de a obiecta la colectarea şi stocarea acestor date  în orice moment, cu efect pentru viitor. 

COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dacă pe site-ul Knauf Insulation Romania sunteți rugat să puneți la dispoziție informații cu caracter personal cum ar fi numele şi prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail sau numărul de telefon, acest lucru este subiectul unor regulamente specifice și poate avea loc doar cu acordul Dvs. anterior.

Datele Dvs. nu vor fi transmise mai departe sau făcute publice  în vreun fel către o terță parte. Acest consimțământ îl puteți oricând retrage, printr-o cerere scrisă, cu efect de la data cererii pe viitor, trimisă la următoarea adresă de e-mail marketing.romania@knaufinsulation.com sau prin dezabonarea de la newsletter. 
În conformitate cu reglementările legale, folosim aceste date numai în măsura în care sunt necesare, cum ar fi de exemplu următoarele: 

FORMULAR DE  CONTACT

Dacă ne puneți la dispoziție datele Dvs. în cadrul unei solicitări de contact, atunci noi vom prelucra doar datele pe care ni le transmiteți – cum ar fi numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail și numărul de telefon – cu consimțământul Dvs. expres și în măsura în care sunt necesare îndeplinirii acestui scop.

Avem nevoie de datele Dvs. în acest context pentru a procesa, coordona și transmite mai departe cererea Dvs. de contact, departamentului din cadrul companiei relevant pentru a putea lua legătura cu Dvs ca să vă răspundă întrebărilor pe care le aveți. 

ABONAREA ŞI DEZABONAREA LA NEWSLETTER-UL KNAUF INSULATION ROMANIA

Pe site-ul nostru vă puteţi abona gratuit la newsletter-ul nostru. În acest context, vom prelucra numai datele personale pe care le furnizați în acest scop și cu consimțământul Dvs. Newsletter-ul Knauf Insulation Romania vă informează despre produse și materiale de izolare. Veți primi, de asemenea, cu regularitate, informații cu privire la evenimente viitoare, oferte curente, promoții, invitații pentru participare la evenimente online și materiale tehnice în format electronic disponibile spre descărcare.

Knauf Insulation Romania utilizează pentru acest scop ceea ce se numește metoda dublă de înscriere: după înregistrare veți primi un e-mail la adresa pe care a-ți introdus-o în site, cu cererea de confirmare a consimțământului dumneavoastră. Datele dvs. nu vor fi transmise sau dezvăluite în niciun fel terțelor părți. Veți primi newsletter-ul doar dacă v-ați dat acordul. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment cu efect în viitor, fie în scris, la adresa de e-mail marketing.romania@knaufinsulation.com, fie prin link-ul de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului respectiv.

TRANSMITEREA DATELOR CĂTRE TERŢI

Nu vom transfera datele Dvs. personale către nicio terţă parte care intenţionează să le utilizeze în acţiuni de marketing direct, cu excepţia cazului în care ne-aţi autorizat în mod expres să facem acest lucru.

Vă informăm că putem furniza datele dumneavoastră personale autorităţilor publice competente în cazul în care suntem obligați legal sau în cazul în care acționăm cu bună-credință, considerând că o astfel de acțiune este rezonabilă şi necesară pentru a ne conforma unei proceduri judiciare sau pentru a răspunde la orice cerere sau plângere legală sau pentru a proteja drepturile companiei sau ale clienților săi și ale publicului larg.

Vă informăm că datele dumneavoastră nu vor fi transferate sau comunicate terţilor, compania este singura responsabilă pentru tratamentul şi custodia acestora.
Putem furniza datele dumneavoastră personale către terţi (de exemplu, furnizori de servicii IT, companii de suport şi mentananţă website, consultanţi externi etc.). În aceste situaţii ne asigurăm ca, aceste terţe părţi, menţin în permanenţă niveluri de securitate adecvate pentru protecţia datelor Dvs. şi, de asemenea, ca utilizează datele în conformitate cu instrucţiunile specifice ale companiei.

UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Folosim soluțiile și tehnologiile oferite de Google Analytics si de cookieconsent.insites.com pentru a înregistra și a stoca date anonime din care sunt create profiluri de utilizare sub pseudonime în scopul personalizării și optimizării site-ului nostru. Modulele cookie care permit recunoașterea unui browser de internet pot fi utilizate în acest scop. Cu toate acestea, profilurile de utilizare nu sunt fuzionate în niciun fel cu datele referitoare la purtătorul pseudonimului, cu excepția cazului în care vizitatorul site-ului îl consimte în mod expres. În special, adresele IP se fac nerecunoscute imediat după primirea acestora, astfel încât niciun profil de utilizare nu poate fi urmărit înapoi la adresele IP. Prelucrarea se face pe baza unui interes legitim din partea noastră. Vizitatorii acestui site pot obiecta aici la această colectare și stocare de date în orice moment, cu efect pentru viitor.

UTILIZAREA FUNCȚIILOR SHARE ÎN CONTEXTUL SOCIAL MEDIA 

Facebook

Acest site folosește funcția social sharing ("plug-in-uri") a rețelei sociale Facebook.com, care este administrată de Facebook Inc., Palo Alto, Statele Unite ale Americii ("Facebook"). Plug-in-urile sunt indicate de un logo Facebook.

Aceste plug-in-uri sunt dezactivate inițial când vizitați site-ul nostru web și nu vor fi activate decât după ce ați utilizat butonul furnizat în acest scop. Prin această activare stabiliți o conexiune la Facebook și exprimați-vă consimțământul pentru transmiterea datelor pe Facebook. Dacă sunteți conectat(ă) la Facebook, Facebook poate conecta vizita la contul tău Facebook. Dacă apăsați butonul respectiv, informațiile corespunzătoare sunt transmise direct de pe browserul dvs. pe Facebook și procesate acolo.

Consultați politica de confidențialitate Facebook pentru informații cu privire la scopul colectării datelor, la prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Facebook, precum și la drepturile și opțiunile de setare corespunzătoare pentru protejarea confidențialității.

Dacă nu doriți ca Facebook să colecteze date despre dvs. prin intermediul site-ului nostru, trebuie ca înainte de a vizita site-ul nostru să vă deconectati de la Facebook. 

YouTube

Acest site folosește platforma video YouTube administrată de YouTube LLC, Cherry Ave 901. San Bruno, CA 94066 din SUA. YouTube este o platformă care permite redarea fișierelor audio și video.

Când vizitați orice pagină de pe site-ul nostru, playerul YouTube integrat în acesta se conectează la YouTube pentru a asigura transmiterea tehnică a fișierului video sau audio. Când vă conectați la YouTube, datele sunt transferate pe YouTube.

Consultați Politica de confidențialitate Google pentru informații despre scopul colectării datelor și despre prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către YouTube, precum și drepturile și setările opțiunilor corespunzătoare pentru protejarea confidențialității.

INTEGRAREA CU HĂRȚILE GOOGLE 

Utilizăm funcțiile Google Maps pe acest site web. Acest lucru ne permite să afișăm hărți interactive direct pe site și ne permite utilizarea convenabilă a funcției de hartă.
Când vizitați acest site, Google primește informațiile pe care le-ați accesat, subpagina corespunzătoare site-ului nostru. Sunt transmise și alte date. Acest lucru are loc indiferent dacă Google pune la dispoziție un cont de utilizator prin care sunteți conectat sau dacă nu există un cont de utilizator. Dacă sunteți conectat(ă) la Google, datele dvs. vor fi asociate direct contului dvs. Dacă nu doriți să fiți asociat la profilul dvs. la Google, trebuie să vă deconectați înainte de activarea butonului.

Google stochează datele dvs. ca profiluri de utilizare și le folosește în scopuri de publicitate, de cercetare de piață și / sau de design personalizat al site-ului său.

Această evaluare are loc și (chiar și pentru utilizatorii care nu sunt conectați), în special pentru a oferi publicitate personalizată și pentru a informa alți utilizatori ai rețelelor sociale despre activitățile dvs. pe site-ul nostru. Aveți dreptul să faceți obiecții la crearea acestor profiluri de utilizator, prin care trebuie să contactați Google pentru a vă exercita acest drept.

Pentru mai multe informații despre scopul și scopul colectării de date și despre prelucrarea acestora de către furnizorul de pluginuri, consultați politica de confidențialitate a furnizorului. Veți găsi mai multe informații despre drepturile și setările opțiunilor corespunzătoare pentru protejarea confidențialității. De asemenea, Google prelucrează și datele dvs. personale în SUA și se supune astfel protecției de confidențialitate UE-SUA.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor, aveți dreptul să obțineți în orice moment informații cu privire la datele dvs. personale. În conformitate cu legislația în vigoare, vă vom da o notificare scrisă în termen de o lună de la primirea solicitării dvs. cu privire la: dacă și care dintre datele dvs. personale sunt prelucrate de noi. Puteți adresa cererea dvs. în scris la adresa de mai jos sau prin e-mail la marketing.romania@knaufinsulation.com

De asemenea, aveți dreptul la corectarea sau ștergerea oricăror date personale ce vă aparţin, care ar putea fi incomplete, incorecte sau depășite. Avem grijă tot timpul să ne asigurăm că datele dvs. sunt prelucrate numai dacă v-aţi exprimat acordul în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor. Ștergerea datelor dvs. personale are loc dacă vă revocați acordul, dacă prelucrarea datelor cu caracter personal nu mai este necesară pentru îndeplinirea scopului inițial sau dacă datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod ilegal.

Excluse sunt datele personale care sunt necesare pentru departamentul financiar-contabil sau cele care sunt supuse obligației de păstrare legală.

În plus, aveți dreptul să obțineți datele într-un format structurat, standard și care poate fi citit usor sau să îl transferați unei terțe părți. Vă rugăm să nu ezitați să trimiteți orice întrebări în acest context la  marketing.romania@knaufinsulation.com.

Dacă în opinia dvs. am încălcat reglementările legale aplicabile privind protecția datelor, aveți posibilitatea să ne contactați la marketing.romania@knaufinsulation.com. De asememea, aveți dreptul de a adresa în acest sens Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În interesul protejării confidențialității și securității datelor Dvs, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea înainte de a vă trimite informații prin poștă sau înainte de a efectua orice corecție sau ștergere a datelor.

SECURITATE

Utilizăm o varietate de măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele personale împotriva prelucrării accidentale sau intenționate neautorizate, pierderii, distrugerii sau accesului persoanelor neautorizate.

DETALII DE CONTACT

Responsabilitatea prelucrării datelor cu caracter personal colectate prin intermediul prezentului site este a firmei Knauf Insulation Romania.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la protecția datelor la adresa: Knauf Insulation România, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, etaj 1, Sector 5, 050881, București, clădirea AFI Tech Park 1 sau la adresa de e-mail marketing.romania@knaufinsulation.com.