PENTRU O LUME MAI BUNĂ – ATINGEM PRAGUL DE ZERO CARBON

test

MAREA NOASTRĂ AMBIȚIE ESTE SĂ MINIMIZĂM IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR. AFLAȚI CUM VOM REDUCE LA MINIMUM IMPACTUL PRODUSELOR, FABRICILOR ȘI BIROURILOR NOASTRE.

Ne propunem să atingem pragul de zero carbon încorporat pentru produsele și soluțiile noastre

Află mai mult

Suntem dedicați să depășim problema carbonului încorporat și să reducem amprenta asupra mediului înconjurător a întregii noastre organizații.

Află mai mult

Alături de obiectivele pe termen lung, am creat pentru anul 2025 obiective la care toată lumea poate lucra de acum.

Credem cu convingere că acest nou model de leadership va conduce la îndeplinirea obiectivelor. Aceasta este responsabilitatea noastră și nu este o problemă pe care să o lăsăm generațiilor viitoare.

Angajamente

Obiective pentru 2025

Ne propunem să atingem pragul de zero carbon încorporat pentru produsele și soluțiile noastre.

  • Ne-am stabilit un obiectiv de reducere a carbonului încorporat al produselor noastre până în 2025, cu 15% comparativ cu 2019.
  • Un fond de sustenabilitate de 10% din cheltuielile de capital generale va fi dedicat noilor proiecte care reduc emisiile noastre de carbon și / sau ne diminuează deșeurile.
  • Până în 2025, ne dorim să creăm foi de parcurs care să ne ofere o perspectivă practică asupra noilor tehnologii prietenoase cu carbonul pe care intenționăm să le introducem în viitor în procesele noastre de fabricație.

Suntem dedicați să depășim problema carbonului încorporat și să reducem amprenta asupra mediului înconjurător a întregii noastre organizații.

  • Vom înființa un proces pentru a calcula amprenta noastră de mediu ca organizație, care ne va ajuta să reducem această amprentă cu cel puțin 25%.

 

* Fotografia din header: O privire de ansamblu asupra energiei verzi: panouri fotovoltaice la fabrica noastră din Škofja Loka, Slovenia

 

Descoperă cum punem oamenii pe primul plan

Află mai mult

 

Descoperă cum construim o economie circulară

Află mai mult

 

Descoperă cum dezvoltăm clădiri mai bune

Află mai mult