Gama SmartRoof

smartroof_720x312px_3.jpg

Izolația protejează clădirea împotriva variațiilor temperaturii externe și menține în interior o temperatură constantă, confortabilă. În condițiile în care 20% din căldura unei clădiri se pierde prin acoperiș, izolarea acestuia capătă un rol foarte important. 

Un material are proprietăți termoizolante atunci când coeficientul conductivității sale termice, marcat cu λ (litera grecească lambda), are o valoare mai mică decât 0.1 W/mK. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât materialul izolant este mai bun.

Vata minerală bazaltică destinată acoperişurilor plate, se regăsește în noua gamă SmartRoof cu performanţe termice îmbunătăţite:

Clienții se așteaptă ca izolația acoperișului să îndeplinească mai mult decât scopul său de bază – protecția la frig sau căldură. Pe lângă protecţia termică, produsele din vată minerală bazaltică Knauf Insulation oferă o bună izolare fonică (protejează împotriva zgomotului) şi protecție împotriva focului (clasa A1, produs incombustibil, cu proprietăți ignifuge similare pietrei).