O CASĂ IZOLATĂ ESTE O CASĂ PREMIATĂ

By [email protected]
Octombrie 02, 2020

Knauf Insulation este în pas cu nevoile tale și aduce în prim plan produse din vată minerală eficiente, care nu au aspectul și nici textura similare altor tipuri de izolații pe care le-ai mai întâlnit. În plus, Knauf Insulation te premiază pentru inițiativa de a-ți izola casa!

Fie că îți construiești o locuință nouă sau îți dorești să o reabilitezi pe cea veche, alege soluțiile propuse de Knauf Insulation pentru creșterea confortului de acasă și aplică acum pentru programul național „Casa Eficientă Energetic”.

Susținem reducerea impactului emisiilor de carbon ale clădirilor asupra mediului și programul național de finanţare a creșterii eficienţei energetice a caselor. Aplicarea pentru programul „Casa Eficientă Energetic” a început cu data de 15 septembrie, iar prin înscrierea la acest program de finanțare poți recupera până la 60% din costurile necesare renovării. Pentru mai multe detalii accesează: https://www.afm.ro/casa_eficienta_energetic.php

Așadar, dăm startul campaniei promoționale

O CASĂ IZOLATĂ ESTE O CASĂ PREMIATĂ

În perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpără minimum 200 mp de vată minerală de sticlă UNIFIT 035 (100mm), AKUSTIK BOARD (100mm) și MINERAL PLUS 037 (100mm) și primești pe loc, pentru fiecare 200 mp cumpărați, câte 1 rolă de HOMESEAL LDS 35.

Campania se desfășoară în toată rețeaua de distribuitori agreați Knauf Insulation de pe întreg teritoriul României și se adresează persoanelor fizice - care nu sunt clienți direcți Knauf Insulation.

Clienții care doresc să participe trebuie:

1) Să cumpere în perioada desfășurării campaniei cel puțin 200 mp de vată minerală de sticlă UNIFIT 035 (100mm), AKUSTIK BOARD (100mm) și MINERAL PLUS 037 (100mm) pe o singură factură.

2) Să furnizeze datele de contact și să semneze formularul de Campanie, pus la dispoziție de către un reprezentant al Distribuitorului Knauf Insulation.

Mai multe detalii și regulamentul le găsiți pe https://izolezi.ro/o-casa-izolata-este-o-casa-premiata/  și la Distribuitorii Knauf Insulation.

Izolarea termică a pereților exteriori și interiori ai unei construcții înseamnă economie de energie, reducerea cheltuielilor și sporirea contribuției la protejarea mediului.

Alege sa-ți izolezi casa sustenabil utilizând produsele Knauf Insulation prevăzute cu tehnologia ECOSE®. Astfel, ai grijă de familia ta protejând în același timp și natura.

Natural și la interior! Vata minerală Knauf Insulation, obținută cu tehnologia ECOSE®, oferă performanțe de izolare excelente și contribuie la îmbunătățirea calității aerului. Iată o serie de caracteristici principale:

  • Miros neutru
  • Rezistență la foc
  • Instalare ușoară
  • Materie prima organică
  • Fără coloranți artificiali
  • Eficiență energetică ridicată
  • Izolare perfectă, acustică și termică
  • Deține nivelul Gold al certificatului Indoor Air Quality de la Eurofins - cel mai înalt standard disponibil cu privire la calitatea aerului din interior