Blog

Knauf Insulation susține performanța și talentul tinerilor arhitecți în cadrul proiectului Over4!

De Knauf Insulation Romania - August 19, 2019

Suntem mândri de performanța obținută de echipa tinerilor arhitecți la competiția Solar Decathlon Europe, din Ungaria, cea mai mare competiție internațională de case solare. Proiectul celor de la Over4 a reprezentat România și a prevăzut o casă solară, 100% electrică și modulară, care îndeplinește toata exigențele în ceea ce privește confortul interior și consumul de energie. Succesul nu a întârziat să apară, echipa Over4 câștigând locul 3!

Knauf Insulation s-a implicat activ în susținerea proiectului oferind toate materialele necesare pentru izolarea casei și asistență pe șantier în faza de montare pentru a se asigura că lucrarea este instalată corect.

Am fost motivați să ne implicăm în proiect datorită ambiției și determinării specialiștilor aflați la început de drum de a se implica în comunitatea din care fac parte și în susținerea unui viitor mai verde al orașului.

Vom continua să susținem inițiative care contribuie la crearea unui mediu urban mai curat și mai sănătos. Avem încredere în viitorul caselor solare, independente energetic, în construcția cărora sunt utilizate materiale prietenoase cu mediul. Premiul câștigat de proiectul Over4 ne întărește convingerea conform căreia confortul din interiorul casei și grija pentru mediul înconjurător pot face echipă bună.

Așteptăm cu interes următorul proiect!