Knauf Insulation anunță lansarea Raportului Anual 2019

De Knauf Insulation Romania - Noiembrie 12, 2019

Raportul prezintă noile fabrici de producție, inovații pioniere, inițiative ale clienților și cum compania continuă să-și reducă impactul asupra mediului

Compania Knauf Insulation este încântată să anunțe lansarea Raportului Anual 2019 – ”2019 Annual Review”.

Jean-Claude Carlin, Group CEO, Knauf Insulation, a declarat :”Acest raport celebrează implicarea tuturor oamenilor din companie care au contribuit la succesul remarcabil al anului.

”Este o prezentare a realizărilor celor care au reușit să țină pe linie dreaptă călătoria pe drumul sustenabilității, în ciuda unui an de producție record, a inovatorilor care deschid drumul spre viitor pentru soluțiile noastre noi, a colegilor noștri care lansează fabrici noi în Franța și Malaezia și a angajaților care pun clienții în centrul a tot ceea ce realizează.

”Avem multe lucruri pentru care să fim mândri și sunt încântat să prezint succesul nostru în cadrul acestui raport.”

Elemente evidențiate în cadrul raportului:

Fabrici noi, oameni noi

 • Interviuri cu colegii din cadrul noului amplasament de 110 milioane de Euro din Franța, care vorbesc despre cum contribuie fabrica la economia locală, la atingerea obiectivelor de eficiență energetică ale Franței și cum aceasta devine un exemplu pentru bio-diversitate.
 • Profilurile jucătorilor noștri cheie din zona Pacificului, în timp ce numerotarea inversă continuă pentru lansarea în Malaezia, în anul 2020, a noii noastre fabrici de 120 de milioane de Euro – un proiect care va asigura în regiune succesul în viitor, atât pentru companie, cât și pentru clienții noștri.
 • Un interviu cu Matthew Parrish, noul nostru CEO în cadrul Knauf Insulation din America de Nord, axat pe prioritățile sale viitoare.

Comunitate și sustenabilitate

 • Munca noastră în Alaska prin care ajutăm la construirea unor case noi pentru o comunitate vulnerabilă din zonă, care a fost forțată să se mute datorită impactului devastator al schimbării climatice.
 • Cum continuăm să ne depășim target-ul pentru reducerea emisiilor de CO2  și pentru economia de energie, în ciuda unui an record al producției, prin intermediul îmbunătățirii continue?
 • Cum reușim permanent să ne ținem oamenii în siguranță și care sunt inițiativele noi de dezvoltare a unei culturi superioare a comportamentului in acest sens?

 

Centrarea pe client

 • Noi inițiative pentru a îmbunătăți viața clienților, dezvoltate cu ajutorul studiilor antropologice la șantierele de construcții, două noi centre de testare și programul pentru parteneri, Captain K.
 • Munca noastră pentru a ajuta clienții să exploreze complexitatea securității clădirii la incendiu.

Inovații

 • Noi soluții de la echipa noastră de Cercetare și Dezvoltare care vor modela viitorul, de la panourile modulare de ultimă generație și tablouri iluminate, până la acoperișuri verzi gigantice.
 • Celebrarea tehnologiei noastre revoluționare ECOSE® care împlinește anul acesta 10 ani de succes.
 • Lansarea în 2019 a ”Knauf Energy Solutions” – un concept care va transforma renovarea clădirilor

Puterea oamenilor noștri

 • În jurul lumii, colegii noștri militează pentru a plasa eficiența energetică, siguranța la incendiu, infrastructura ”verde” și rezistența clădirilor, în centrul agendei factorilor de decizie.
 • O discuție despre cum încurajăm tot mai multe femei să privească ingineria ca o carieră plină de satisfacții și cum programele noastre pentru absolvenți cresc potențialul lor profesional.
raport anual

Descoperă Raportul Anual 2019