IZOLEAZĂ-ȚI CASA CU PRODUSELE KNAUF INSULATION cu ECOSE® ACCESÂND PROGRAMUL CASA EFICIENTĂ ENERGETIC

De Knauf Insulation Romania - Iulie 17, 2020

Programul ”Casa Eficientă Energetic” oferă finanțare pentru mai multe tipuri de soluții de eficiență energetică, printre care și termoizolarea locuințelor.

Programul Casa Eficienta Energetic 2020 face parte dintr-o serie de proiecte ale Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), dedicate protecției mediului. Cu un buget de 100 milioane de euro, programul ”Casa Eficienta Energetic” se adresează proprietarilor de imobile deja construite și oferă o primă pentru investiții pentru creșterea eficienței energetice a propriei locuințe. Detalii pe site-ul oficial: http://www.mmediu.ro/articol/comunicat-de-presa-casa-eficienta-energetic/3303

Așadar, puteți accesa până la 15.000 de euro prin intermediul acestui program iar pentru o investiție care să bifeze cele mai multe avantaje puteți alege termoizolarea casei cu vată minerală: izolarea pereților exteriori (termosistem), acoperișurilor înclinate (mansarde), pereților interiori.

Avantajele pe care le oferă izolarea cu vata minerală Knauf Insulation cu ECOSE® sunt:

  • Economie de energie
  • Durabilitate - vata minerală este un material durabil, care își păstrează proprietățile pe termen lung.
  • Siguranță la incendiu - vata minerală este un produs incombustibil
  • Rezistență pe termen lung - vată minerală este un material rezistent şi flexibil, cu proprietăți mecanice care se mențin pe o durată mare de timp.
  • Confort crescut în interiorul casei datorat calității aerului la interior (vata minerală Knauf Insulation deține certificarea EUROFINS GOLD)
  • Izolare fonică

Produsele din vată minerală Knauf Insulation sunt alegerea cea mai bună în ceea ce privește performanța termică, acustică și protecția la foc, acestea fiind produse incombustibile, durabile și sustenabile. Sunt confecționate din materii prime naturale, ușor regenerabile, provenite din surse verificate, prelucrate la cele mai exigente standarde. Acestea sunt obţinute cu Tehnologia ECOSE® și nu au aspectul, nici textura similare altor tipuri de izolaţii pe care le-aţi mai întâlnit.

Tehnologia ECOSE®, care vizează obținerea unui liant fără formaldehidă, a rezultat în urma a 5 ani de cercetare intensivă.

Astfel, utilizarea vatei minerale în realizarea proiectelor de izolare, transformă clădirea într-una eficientă din punct de vedere energetic, oferă un plus de siguranță și, implicit, creează un climat sănătos la interior.

Cei peste 40 de ani de experiență în fabricarea vatei minerale, varietatea și calitatea produselor, precum și suportul tehnic oferit la fiecare stadiu al lucrărilor, sunt elementele cheie pe care fiecare client Knauf Insulation se bazează în momentul în care începe un proiect de izolare. Zilnic, reușim să oferim cele mai bune soluții personalizate pentru nevoile fiecărui client, urmate bineînțeles de rapiditate în livrarea produselor necesare de la rețeaua de partenerii din toată țara.

Vata minerală naturală Knauf Insulation obţinută cu ECOSE® Technology este mult mai uşor de manipulat, mai plăcută la atingere, are miros neutru și este uşor de tăiat, ceea ce contribuie la eficientizarea procesului de instalare din punct de vedere al timpului de execuție și al confortului utilizatorului.