Blog

Greenbuild Leadership Award 2019

De Knauf Insulation Romania - Martie 22, 2019

Suntem bucuroși să anunțăm câștigarea premiului ”Greenbuild Leadership Award 2019” acordat de U.S. Green Building Council (USGBC) către Knauf Insulation pentru contribuția remarcabilă în domeniul sustenabilității clădirilor

Premiul recunoaște liderii care promovează mișcarea ”clădirilor verzi” și "ridică nivelul atunci când vine vorba despre crearea de clădiri și comunități mai sănătoase și durabile".

De asemenea, un premiu pentru leadership i-a fost acordat si companiei adidas drept recunoaștere pentru ”strategia holistică a sustenabilității” care include angajamentul pentru LEED, reducând amprenta de carbon prin campania ”Sport Needs a Space”.

Knauf Insulation reprezintă o inspirație internațională

Președintele și CEO al USGBC și ” Green Business Certification, Inc (GBCI), Mahesh Ramanujam a spus: ”Knauf Insulation este un model pentru comunitatea internațională. Angajamentul vostru față de responsabilitatea socială corporativă și îmbunătățirea calității vieții este o sursă de inspirație.

Acest premiu recunoaște contribuțiile voastre remarcabile în furnizarea de soluții care reduc consumul de energie și potențează economisirea resurselor pentru a îmbunătăți viața oamenilor de azi și de mâine".

Premiul a fost primit pentru Knauf Insulation de către Vincent Briard, Sustainability and Product Regulatory Affairs Director, în cadrul Greenbuild Europe - forumul anual USGBC pentru experți în domeniul construcțiilor durabile, organizat anul acesta la Amsterdam.

Integrarea clădirilor sustenabile

 "Compania noastră și-a luat angajamentul să creeze clădiri mai bune pentru un mediu mai sănătos și sunt încântat să primesc acest premiu ca recunoaștere a muncii susținute a tuturor celor de la Knauf Insulation", a spus Vincent.

Pe parcursul proiectului Greenbuild, Vincent a participat la un seminar pentru a discuta proiectul-pilot al Comisiei Europene Level(s), care urmărește "integrarea" clădirilor sustenabile prin înțelegerea impactului asupra mediului pe care le au clădirile pe tot parcursul ciclului lor de viață. Centrul nostru Knauf Insulation Experience din Slovenia a contribuit cu date la acest proiect din anul 2017.

Un forum vital de expertiză

În calitate de sponsor cheie al Greenbuild, Knauf Insulation a susținut seminarii pe teme cum ar fi datele de evaluare a emisiilor clădirilor, date privind mediul, date sociale, impactul LEED în Suedia, construirea rezilienței, tehnologiile digitale și noul LEEDv4.1.

Vincent a adăugat că "Greenbuild Europe oferă un forum important pentru experții din domeniul construcțiilor verzi din întreaga lume și compania Knauf Insulation este încântată să sprijine ceea ce noi considerăm un schimb esențial de informații inovatoare pe tema clădirilor sustenabile”.