Familia Mateș a ales Sistemul Homeseal LDS pentru izolarea mansardei!

De Knauf Insulation Romania - Iulie 28, 2021

Familia Mateș a ales Homeseal LDS – Sistem complet de izolare a mansardei creat de Knauf Insulation.

Acesta reprezintă combinația perfectă dintre materialele izolante și componentele HOMESEAL LDS (benzi / folii / etanșanți) ce oferă ventilație corespunzătoare pe întreaga durată de viață a locuinței.

Sistemul Homeseal LDS cuprinde, de la exterior către interior:

A) Membrana hidroizolantă, permeabilă la vapori, Homeseal LDS 0.02, care permite umidităţii aerului din interior să iasă în afară şi oferă protecţie împotriva curenţilor de aer.

B) Unifit 035, vată minerală de sticlă cu Tehnologia ECOSE ®. Datorită materialelor naturale din care este fabricată (sticlă, nisip, calcar) aceasta nu are miros și este ușor de tăiat.

C) Peste căpriori a fost instalat un alt strat de vată minerală, Unifit 035, cu rolul de a elimina punțile termice realizate de aceștia.

D) Bariera de vapori multistrat, Homeseal LDS 35. Se montează pe partea interioară a sistemului de izolație termică și are rolul de împiedica apariția umezelii și a mucegaiului în izolație.

Dacă doriți să aflați instant costurile și necesarul de materiale pentru izolația mansardei dvs., puteți accesa calculatorul nostru online chiar acum. Clic aici.