Dominique Bossan revine în compania Knauf Insulation ca CEO

By [email protected]
Septembrie 01, 2021

Astăzi, Dominique Bossan preia conducerea Knauf Insulation și devine membru în Comitetul de Management al Grupului Knauf Insulation din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

Dominique a avut numeroase poziții de management în Grupul Knauf, iar astăzi preia conducerea companiei Knauf Insulation de la Jean-Claude Carlin, care își încheie activitatea după cinci ani.

Partenerul general al Grupului Knauf, Alexander Knauf, spune: „Conducerea Grupului Knauf este încântată să-l întâmpine pe Dominique. El este un lider excepțional care cunoaște extrem de bine afacerea noastră. Suntem încrezători că se va baza pe rezultatele remarcabile pe care Jean-Claude și compania le-a obținut în ultimii ani.”

Dominique s-a alăturat companiei Knauf Insulation în Belgia, în 2003, iar doi ani mai târziu a fost numit Director General Regional pentru Europa de Est, funcție pe care a ocupat-o până în 2017. Din 2018 a făcut parte din conducerea grupului Knauf, responsabil pentru regiunea Knauf Gips din Europa de Vest, America de Sud și Israel.

Dominique, care se va afla din nou la sediul Knauf Insulation din Visé, Belgia, spune: „Sunt încântat să mă întorc la Knauf Insulation. Am admirat întotdeauna cultura antreprenorială a companiei și concentrarea asupra clientului, precum și pasiunea și angajamentul oamenilor săi.

Jean-Claude, echipa de conducere și toată lumea de la Knauf Insulation ar trebui să fie mândră de ceea ce s-a realizat în ultimii ani. Acum aștept cu nerăbdare să maximizez acest succes pentru a crea noi oportunități interesante în viitor - un viitor definit de conducerea și strategia noastră Pentru o lume mai bună.”

Dominique este cetățean francez, căsătorit, cu trei copii.

 

Despre Knauf Insulation

 

Produsele Knauf Insulation economisesc energie, reduc emisiile și se asigură că nu creează clădiri care să afecteze mediul înconjurător, și implicit sănătatea oamenilor.

Cu peste 40 de ani de experiență în industria izolațiilor, Knauf Insulation are peste 5.500 de angajați în peste 40 de țări, cu 27 de fabrici în 15 țări.

Knauf Insulation face parte din Grupul Knauf, care are aproximativ 35.000 de angajați în întreaga lume, cu peste 250 de fabrici în peste 90 de țări și vânzări de 10,5 miliarde de euro (în 2020).

Grupul Knauf a fost fondat în 1932 și rămâne o companie de familie, independentă, condusă de valorile Parteneriatului, Angajamentului, Antreprenoriatului și al Umanității.