(Environmental Product Declaration - EPD)

DMP – Declarația produsului cu privire la impactul său asupra mediului înconjurător

De Knauf Insulation Romania - August 05, 2021

Impactul asupra mediului înconjurător reprezintă o prioritate la nivel global. Este important să construim clădiri eficiente energetic, cu un nivel cât mai redus de efecte negative asupra mediului înconjurător, astfel Declarația DMP a devenit esențială în domeniul construcțiilor.

Ce reprezintă Declarația de mediu pentru produs?

Declarația DMP conține informații și date care indică impactul pozitiv sau negativ al unui produs asupra mediului înconjurător.

În evaluarea durabilității produselor noastre, se examinează detaliat fiecare etapă din ciclul de viață al unui produs, prin intermediul procesului de Evaluare a Ciclului de viață. Această informație este după procesată și publicată sub forma unei DMP.

 

DMP-urile Knauf Insulation

Ne-am angajat să vă oferim informațiile de care aveți nevoie pentru a putea evalua în mod corespunzător impactul asupra mediului al produselor / soluțiilor noastre.

Mai jos este o listă a DMP-urilor noastre existente, lista continuând să crească:

Dacă nu găsiți certificările EPD pe care le căutați, vă rugăm sa ne contactați pe adresa de e-mail tehnic.ro@knaufinsulation.com

 

Alte certificări

Etichete ECO

Produsele noastre sunt certificate cu cele mai importante etichete ECO internaționale; Eurofins, de exemplu, ia în considerare cele mai stricte cerințe pentru emisiile produselor din întreaga Europă în sistemul lor de certificare Indoor Air Comfort „Gold”. Alte exemple de etichete pentru care suntem certificați includ:

  • Eurofins
  • PEFC / FSC
  • Blue angel