Consolidarea încrederii în timp de criză

De Knauf Insulation Romania - Noiembrie 20, 2020

Provocările aduse de contextul pandemiei sunt într-o continuă schimbare, dar când vine vorba de clienții noștri, există două valori care rămân constante - încrederea și calitatea.

În această perioadă neobișnuită pe care o traversăm, este esențial să dezvoltăm noi modalități inovatoare de gândire pentru a ne asigura că la Knauf Insulation aceste valori vor fi consolidate, fără a fi vreodată compromise.

Este posibil ca interacțiunile noastre să fi fost adesea definite de distanțarea socială, apeluri video, măști și seminarii web, dar am răspuns provocării de a satisface nevoile fără precedent ale clienților noștri și de a ne concentra atenția asupra aspectelor ce le oferă o valoare reală.

De Ziua Mondială a Calității, considerăm că este momentul ideal pentru a reflecta la ceea ce înseamnă pentru noi să oferim calitate în „noul normal” de astăzi.

La Knauf Insulation, ne-am concentrat să înțelegem ce au nevoie clienții noștri și apoi ne-am asigurat că oferim excelență.

Cum realizăm acest lucru? Asigurându-ne că avem o înțelegere clară și cuprinzătoare a motivelor pentru care clienții noștri cumpără și folosesc produsele noastre și, prin urmare, ce așteptări au de la noi. Aceasta înseamnă că nu ne oprim niciodată doar la cerințele legale și la respectarea reglementărilor.

În această perioadă dificilă, clienții au nevoie mai mult ca oricând de reasigurarea încrederii în calitate, de aceea am trecut dincolo de parametri tradiționali.

Punem un accent puternic pe calitatea și conformitatea produselor și cu noua noastră strategie de sustenabilitate lansată, care se angajează să creeze clădiri mai bune, nu ne-am uitat doar la specificațiile tehnice ale produselor, ci am examinat și modul în care acestea sunt utilizate pentru a obține cele mai bune performanțe posibile pentru clienții noștri.

Îmbunătățim continuu identificând nevoile din piață și apoi lucrăm mai departe pentru a perfecționa specificațiile produselor - chiar dezvoltând proceduri speciale de testare acolo unde este necesar.

Mark Thompson, KI EMEA Director de Sănătate, Siguranță, Mediu, Energie și Sisteme de Calitate, spune: „2020 a fost definit de provocări neobișnuite pentru toată lumea și în aceste vremuri incerte clienții noștri apreciază certitudinea oferită de Knauf Insulation care va face tot posibilul să le depășească așteptările atunci când vine vorba de calitate.”

• Citiți mai multe despre Ziua Mondială a Calității aici: