Ce merge bine cu o izolație care a ieșit cum trebuie din mâinile tale?

De Knauf Insulation Romania - Mai 24, 2021

O bere rece din partea Knauf Insulation ca să te cinstești cu toată echipa și clientul la final de zi! În plus, primești un set complet de echipament de lucru doar pentru tine – până la urmă, tu ești cel care a avut prezența de spirit să se înscrie în campania promoțională “Trimiți poză de la lucrare, primești un kit și relaxare”, ce se desfăşoară în perioada 18 mai – 30 iunie 2021. Așadar, meriți un bonus! 

Și nu vorbim de orice de orice fel de bere – pentru că știm că meriți ce e mai bun, Knauf Insulation și producătorul de bere craft, Hop Hooligans, au îmbuteliat o ediție specială de Crowd Control, una dintre cele mai apreciate beri din portofoliul lor (spunem noi, ștergându-ne mustața albă de spumă).

Nu e așa că ți-am făcut poftă? Nu trebuie să grăbești lucrarea, avem bere pentru toată lumea – punem la bătaie 50 de premii, fiecare dintre ele conținând un bax de 4 beri artizanale Hop Hooligans și un set de echipament de lucru compus din salopetă, tricou, vestă, ochelari de protecție, mănuși de protecție și mască textilă.

Cum participi? E simplu, o poți rezolva din telefon. Trebuie să faci trei lucruri:

  1. Să completezi formularul de înscriere de pe pagina de campanie https://izolezi.ro/trimiti-poza-de-la-lucrare-iti-dam-un-kit-si-relaxare/ cu datele tale
  2. Să încarci o poză sau un video, folosind aceeași pagină, prin care să demonstrezi că lucrezi cu produsele Knauf Insulation participante în campania promoțională (toate produsele de tip vată minerală de sticlă și vată minerală bazaltică de la Knauf Insulation)
  3. Să răspunzi la întrebarea „De ce îți place să lucrezi cu vata minerală de la Knauf Insulation?”.

Cam asta e. Succes și spor la muncă. Și nu uita: ținem berea la rece pentru tine!