Totul datorită campaniei KI - „Ai grijă de tine oriunde ai fi”

680.000 ore de lucru/ lună, 77 de zile, 0 accidentări

De Knauf Insulation Romania - Aprilie 28, 2021

Astăzi, de Ziua Mondială pentru Sănătate și Securitate la Locul de Muncă, tema adoptată de toate canalele noastre de comunicare este „Ai grijă de tine oriunde ai fi”.

Această campanie a sprijinit pe 9 aprilie o realizare semnificativă pentru Grupul Knauf Insulation EMEA ce însumează 680.000 de ore de lucru în fiecare lună - 77 de zile fără niciun accident înregistrat la locul de muncă.

Grupul Knauf Insulation EMEA cuprinde toate punctele de lucru din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

Este un an record pentru Knauf Insulation EMEA deoarece rata totală de incidente înregistrată a scăzut cu 45% în ultimele 12 luni (martie 2020 – martie 2021).

În plus, pentru a menține siguranța angajaților Knauf Insulation, au fost întreprinse aproape 23.000 de acțiuni în aceeași perioadă în fabrici cu tururi de depistare a pericolelor, observațiile privind siguranța crescând cu 21% și dialogurile ce au abordat această temă, cu 85%.

Vorbind astăzi despre Ziua Mondială pentru Sănătate și Securitate la Locul de Muncă, Jean-Claude Carlin, membru al Comitetului de Management al Grupului Knauf Insulation EMEA a declarat:

 

"Suntem mândri de ceea ce am realizat, dar la Knauf Insulation, siguranța este o călătorie de îmbunătățire continuă. Avem suficiente proceduri în vigoare. Acum este timpul să ne concentrăm pe îmbunătățirea comportamentului, care este responsabil pentru până la 90% din accidente. De aceea am lansat campania noastră Ai grijă de tine oriunde ai fi, pentru a crește gradul de conștientizare a rolului vital pe care îl jucăm cu toții în a ne menține pe noi înșine și pe ceilalți în siguranță."

Philippe Coune, liderul HSE (Safety Health & Environmental) al grupului nostru pentru regiunea EMEA spune:

"Campania Ai grijă de tine oriunde ai fi reprezintă un pas important pentru Strategia noastră de sustenabilitate (2020-2025) – “Pentru o lume mai bună” deoarece ne-am luat angajamentul de a pune oamenii pe primul loc și urmărim permanent ca toată lumea să pleace în siguranță acasă la sfârșitul zilei de lucru. Am înregistrat realizări remarcabile anul trecut și este esențial să valorificăm acest succes și anul acesta. Vreau să raportăm încă 12 luni de siguranță record în 2021”.