banner
NATURĂ. INOVAȚIE. IZOLAȚIE.

Conform legendei, a coborât din muntele vulcanic în metropola aglomerată şi a îmbinat lumea veche cu cea nouă, modernul cu mitul şi realitatea. Despre ce este vorba? Te invităm să descoperi.

 

Cu peste 40 de ani de experiență în industria materialelor de izolare și 13 ani de prezență pe piața din România, Knauf Insulation este unul dintre cele mai proeminente nume din domeniul izolațiilor.

 

 

NATURĂ. INOVAȚIE. IZOLAȚIE.

Omul modern își petrece până la 90% din timpul său în interior. De aceea astăzi, mai mult ca oricând, este importantă calitatea clădirilor în care trăim – materialele din care acestea sunt realizate, cum sunt izolate, ce fel de aer respirăm în interiorul lor și de ce anume suntem înconjurați acasă, la serviciu, la școală.

Ai dreptul să știi ce anume se va construi în spațiul în care trăiești și ai dreptul să insiști asupra celor mai bune construcții.

 

 

 

banner
DE CE ESTE VATA MINERALĂ DE LA KNAUF INSULATION DIFERITĂ?

 

Knauf Insulation a îmbunătățit procesul tradițional de producție a vatei minerale, folosind tehnologia modernă ECOSE. Produsele cu tehnologia ECOSE încorporată sunt unice pe piață și le vei recunoaște foarte ușor: au culoarea maro pământiu, singura culoare care este obținută în mod natural în timpul procesului de producție, fără adăugarea culorilor artificiale.

Un avantaj important al produselor Knauf Insulation este faptul că nu conțin formaldehidă adăugată, motiv pentru care reprezintă o soluție ideală pentru izolare, mai ales la interior (mansarde, tavane, pereți de compartimentare și pardoseli).

CONFORTUL VIEȚII MODERNE ÎN CASA TA

 

 

info-1

Izolație termică

Protecție împotriva frigului în timpul iernii și a supraîncălzirii pe timp de vară - un microclimat favorabil constant în casa ta

info-2

Izolație fonică

Vecinii gălăgioși și zgomotul mașinilor de pe stradă nu vor mai fi o problemă. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de liniștea din casă.

info-3

Protecție împotriva incendiilor

Vata minerală este un material incombustibil, nu contribuie la răspândirea focului și nu emite gaze toxice!

info-4

Permeabilitatea la vapori

Structura fibroasă a materialului permite casei să „respire” și vaporilor de apă acumulați în casă să iasă din interior.

info-5

Longevitate

Rezistență la substanțe chimice, rozătoare și insecte - vata minerală are o durată de viață la fel de mare precum casa în care locuiești.

info-6

Facturi mai mici

Consum de energie redus pentru încălzire și răcire, fapt ce conduce la facturi de întreținere mai mici.

certificate

CERTIFICATE INTERNAȚIONALE PENTRU GARANTAREA CALITĂȚII

EUCEB - o etichetă de calitate care confirmă faptul că fibrele de vată minerală nu sunt cancerigene. Toate fabricile Knauf Insulation din lume sunt certificate de EUCEB.

EUROFINS – Nivelul GOLD al Certificatului Eurofins Indoor Air Comfort pentru calitatea aerului interior. Vata minerală Knauf Insulation a fost clasificată ca „material excelent” în conformitate cu reglementările privind emisiile de compuși organici volatili.

Acest certificat este dovada faptului că produsele din vată minerală cu tehnologia ECOSE respectă reglementările din domeniul calității aerului interior, confirmând totodată că vata minerală Knauf Insulation îndeplinește cele mai înalte standarde posibile pentru grupa de produse - materiale de izolare.

Knauf Insulation
Vrei să știi mai mult despre izolația naturală pentru casa ta?

Ai auzit despre legenda originii vatei minerale. Descoperă cum a fost creată povestea epică, piesă cu piesă, și cum berbecul nostru a fost transpus în realitate!

Vezi aici filmul întreg!