Beneficiile produselor noastre
Alegerea cea mai bună în ce privește performanța
PERFORMANȚA LA FOC
Beneficiile produselor noastre
PERFORMANȚA LA FOC

Toate clădirile trebuie proiectate și construite astfel încât să reducă la minim riscul de incendiu, răspândirea acestuia atunci când se produce, să maximizeze stabilitatea structurii clădirii și posibilitatea ca persoanele să scape nevătămate. Produsele noastre sunt incombustibile și ating cel mai înalt standard de protecție la incendiu având Clasă A1, în conformitate cu BS EN 13501.

Beneficiile produselor noastre
PERFORMANȚA TERMICĂ

Având în vedere atât faptul că în clădiri se consumă 40% din energia totală cât și îmbunătățirile din ce în ce mai multe cerute de Regulamentul clădirilor pentru eficiență termică, necesitatea de a utiliza produse eficiente este de o importanță capitală.

Cu cât este mai mare diferența de temperatură dintre interiorul și exteriorul unei clădiri, cu atât mai repede clădirea va pierde căldură în anotimpul rece sau va reține căldură în anotimpul cald.

Izolația joacă un rol major în menținerea unei temperaturi interne stabile prin încetinirea transferului de energie termică. Gama noastră de produse, fie din vată minerală de sticlă, fie bazaltică, oferă un nivel excelent de izolație. De aceea, produsele noastre pot satisface cele mai exigente specificații și sunt foarte des folosite în proiectele de Case Pasive.

Thermal insulation performance
PERFORMANȚA ACUSTICĂ
Beneficiile produselor noastre
PERFORMANȚA ACUSTICĂ

Protecția împotriva zgomotului contribuie la calitatea vieții, sănătatea, productivitatea și mediul intern în birouri, spitale, școli și clădiri de toate tipurile din mediul construit.

Soluțiile noastre de vată minerală din sticlă și bazaltică oferă niveluri excelente de absorbție a sunetului în comparație cu alte materiale de izolare, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în pereți, pardoseli și pereți despărțitori în clădirile moderne.

Beneficiile produselor noastre
CONFORT

Gama noastră de produse contribuie la crearea unor medii de locuit sănătoase, sigure și confortabile. Produsele noastre nu conțin substanțe care contribuie la diminuarea stratului de ozon sau la încălzirea globală. Tehnologia noastră ecologică ECOSE® ajută la menținerea calității aerului din interiorul clădirilor fără emisii nocive în aer și contribuie la creșterea sustenabilității generale a clădirii în care este introdusă.

Comfort