Izolare fonică - Pereți de compartimentare

Izolarea fonică și termică a pereților de compartimentare

SepWallBlue.jpg

Pereţii interiori au o varietate largă de funcţii şi trebuie să respecte o gamă de parametri tehnici de construcție. Cei mai larg răspândiţi sunt pereții de compartimentare - pereţii neportanți, uşori, din gips-carton, care nu fac parte din structura de rezistență a casei - pe care se aplică un material din fibră minerală. Pentru aceștia, pe lângă rezistenţa mecanică şi stabilitate, directivele legale stipulează cerinţe referitoare la izolare termică și fonică și rezistenţă la foc. 

Materialele de izolare Knauf Insulation, în combinaţie cu sistemele din gips carton Knauf, asigură o gamă largă de alternative care permit obţinerea unor parametri excelenţi în ceea ce priveşte izolarea fonică (indicele Rw de reducere a sunetului aeropurtat), izolarea termică (coeficientul de transfer al căldurii U) şi rezistenţa la foc (EI). 

IZOLARE EFICIENTĂ PEREȚI DE COMPARTIMENTARE

Materialele Knauf Insulation sunt adecvate pentru diferite tipuri de structuri şi pot atinge niveluri diferite de izolare termică, izolare fonică și protecţie la foc. Indiferent de situaţie, utilizarea produselor Knauf Insulation conduce la îmbunătăţirea proprietăţilor structurilor interne, din punct de vedere protecţie termică, dar și rezistenţă la zgomot şi foc.

Descarcă broșura

knauf_0.PNG