Izolare tehnică

Izolare tehnică

TechnicalBlue.jpg

Performanța proceselor, economisirea energiei și impactul asupra mediului sunt considerente majore de luat în calcul la proiectarea și întreținerea instalațiilor și echipamentelor industriale. Produsele din vata minerală contribuie la atingerea acestor obiective într-un mod rentabil care combină o conductivitate termică scăzută, ușurința excelentă de instalare și siguranța împotriva incendiilor, îndeplinind astfel cerințele de performanță de bază pentru soluții tehnice de izolare moderne și durabile.

Divizia Knauf Insulation Tehnice Solutions oferă o gamă completă de produse pentru izolarea termică și acustică a echipamentelor și instalațiilor din centrale, unități chimice și petrochimice, precum și multe alte activități industriale.

Soluţiile noastre tehnice sunt recomandate pentru aplicaţii industriale şi rezidenţiale variate: finisaje industriale, izolarea echipamentelor, boilerelor, uşilor de incendiu, rezervoarelor, conductelor, cuptoarelor, vaselor, reţelelor de termoficare, stâlpi şi soluţii pentru amortizarea sunetului.

Sisteme de protecție la foc a canalelor de ventilație și conductelor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți

Sistemul de protecție la foc FIRESTOP MULTI, este conceput pentru canalele de ventilaţie rectangulare şi sistemele de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.

Descarcă broșura Vizitează site-ul nostru dedicat izolațiilor tehnice