Acoperișuri verzi - Urbanscape

Acoperișuri verzi - Urbanscape

banner.jpg

De ce acoperișuri verzi?

Proiectarea clădirilor a evoluat de-a lungul anilordar funcția clădirilor a rămas în mod remarcabil constantă: de protecțieconfortcaldură în timpul iernii și răcoare în timpul veriiÎn ultimii anicu toate acesteaimpactul asupra mediului a clădirilor și soluțiile de acoperiș verde devin tot mai importante.

Odată cu dezvoltarea unei viziuni mai largi asupra durabilității, este important sa ne amintim că din punct de vedere al ciclului de viață a construcției impactul asupra mediului a oricărei clădiri provine din consumul de energie pe durata utilizării, utilizarea unor materialelor regenerabile și sustenabile.

Acoperișurile verzi merg dincolo de semnificația arhitecturii contemporane și dau o valoare nouă rolului clădirilor în planificarea urbană.

Sunt proiectate nu numai pentru a aduce înapoi elementul natural în mediul urban, dar și pentru a oferi soluții pentru probleme importante cum ar fi efectul de "insulă termică urbană" și gestionarea apelor pluviale.

Urbanscape este un sistem inovatorușor de instalat, cu o capacitate mare de reținere a apei proiectat special pentru acoperișurile verzi ale clădirilor rezidențialenon-rezidențiale cat și ale celor industriale din zonele urbane.

Acoperișuri verzi - Etape de instalare produse Knauf Insulation

Acoperișul verde Urbanscape este un sistem complet, cu greutate redusă, format dintr-o membrană anti-rădăcină, un sistem de drenaj cu sau fară tampon, un substrat unic patentat de vată minerală bazaltică și stratul de vegetație.

picture2_0.png

Sistemul de acoperiș verde Urbanscape poate fi montat pe orice tip de acoperiș: pe suport de beton sau tablă cutată, pe terase inverse (ranversate) sau orice alt tip de materiale utilizate la acoperișuri. Elementele acoperișului verde sunt aceleași în toate cazurile, diferă doar necesarul de izolație termică și poziția membranei hidroizolante.

1.jpg

Terasă pe structură de beton

2.jpg

Terasă pe structură metalică

3.jpg

Terasă inversă (ranversată)

Beneficiile acoperişurilor verzi

  • Îmbunătăţirea managementului şi a calităţii apei pluviale;
  • Îmbunătăţirea calităţii aerului;
  • Izolare suplimentară pe timp de iarnă şi efect de răcire pe timp de vară;
  • Îmbunătăţirea izolării acustice;
  • Aspect plăcut, biodiversitate.

Descarcă broșura

De ce să alegi Urbanscape?

picture1_0.png

BENNER2.jpg