Izolare Termică - Acoperișuri Inclinate

Izolare termică acoperișuri înclinate

Acoperişurile înclinate sunt cea mai obişnuită soluţie pentru clădirile rezidenţiale, însă sunt utilizate frecvent și în construcții nerezidenţiale. 20% din pierderile de energie ale unei case se întamplă prin acoperiş. 

Izolare acoperisuri inclinate

 

Izolarea acoperișurilor înclinate cu materiale Knauf Insulation aduce avantaje majore: creșterea indicelui de izolare termică și fonică, protecție la incendiu, durabilitate în timp şi o aplicare simplă. 

Scopul principal al izolării termice a acoperișurilor înclinate este protecţia împotriva efectelor externe – ploaie, zăpadă şi vânt. Panta acoperişului asigură scurgerea apei de ploaie şi a zăpezii topite. Mărimea pantei variază în funcţie de cerinţele tipurilor de acoperire specifică.

Cerinţele actuale pentru performanţa termică a clădirilor, stabilitate pentru condiţii de iarnă/vară, siguranţă la foc şi protecţie la zgomot, obligă la o proiectare şi instalare corectă a izolaţiei în acoperişurile înclinate. Izolaţia poate fi montată în mai multe moduri: peste căpriori, între căpriori şi sub căpriori.

 

Izolarea eficientă a acoperișurilor înclinate - Sistemul Homeseal LDS

Acest sistem eficient energetic asigură un confort maxim în locuința dumneavoastră, împreună cu o economisire a energiei. Avantajul sistemului HOMESEAL LDS (combinația de vată minerală cu folii şi membrane de etanşare) este pe de o parte protecția termică, dar şi protecţia împotriva efectelor ploii, zăpezii şi vântului.

Descarcă broșura

Sistem termoizolant între și sub căpriori

Izolatie termica acoperisuri inclinate