For a better world
GAMĂ COMPLETĂ DE PRODUSE DE IZOLARE TERMICĂ, ACUSTICĂ, CLASA A DE PROTECȚIE LA FOC
Gamă completă de produse de izolare termică, acustică, protecție la foc
Noi. Tu. Împreună.
INFORMAȚII COVID-19

Focarul de coronavirus (COVID-19) ne provoacă la niveluri pe care nu le imaginam vreodată, afectând sute de mii de oameni și are un impact tot mai mare asupra economiei globale. 

Knauf este o afacere de familie condusă de valori familiale puternice – Menschlichkeit (umanitate), Parteneriat, Angajament și Antreprenoriat. Privim către noi înșine, colegii noștri, clienții și partenerii noștri cu apreciere iar către comunitățile în care acționăm ca parte a unei mari familii. 

În perioadele grele familiile se sprijină reciproc. Ne vom orienta către valorile noastre pentru a găsi modalități de a ne sprijini reciproc pentru a ne asigura că toți trecem prin această criză mai puternici ca niciodată. 

Continuăm să funcționăm și să servim clienții din întreaga lume. Colegii noștri sunt disponibili pentru a vă sprijini prin canalele preferate de la distanță.

 

 

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a provoca modurile convenționale de gândire, de a crea soluții inovatoare de izolare care vă vor influența stilul de viață și vor construi viitorul, având grijă de oamenii care realizează și folosesc aceste soluții, precum și de lumea de care depindem cu toții.

Află mai multe