Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2015

 

raportul de sustenabilitate 2015 knauf insulation

Noul raport de sustenabilitate demonstrează cele mai recente inovații Knauf Insulation

Cel mai recent raport de sustenabilitate Knauf Insulation demonstrează soluțiile sale inovatoare menite a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale industriei de izolații.

"Simpla fabricare a produselor nu mai este de ajuns. Industria vrea soluții complet integrate, de înalta performanță, care economisesc timp și energie." spune CEO-ul Knauf Insulation, Tony Robson.

Raportul subliniază, de asemenea progresele companiei în privința sutenabilității în raport cu anul de referință 2010: reducerea consumului de energie cu 15,3%; a deșeurilor generate cu 48,8%; a timpului de lucru pierdut datorită accidentelor cu 24% și a emisiilor de CO2 cu 13,7%.

"Noul nostru raport arată cum sustenabilitatea și inovația sunt fundamentale pentru tot ceea ce facem la Knauf Insulation și demonstrează cum se pot economisi bani pentru renovare, care sunt provocările generate de schimbările climatice, precum și modul în care eficiența energetică poate crea locuri de muncă și creștere economică", spune Tony Robson.

Alte puncte de raport includ:

  • Contribuția Knauf Insulation pentru susținerea proiectanților în ceea ce privește
    • obținerea rapida de declarații de mediu a produselor, 
    • instrumente online de masurare a  performanțelor de mediu, 
    • documentatie online referitoare la Schema de Evaluare Green Building care indică metode de obținere a maximului de puncte, cu soluțiile la cheie Knauf Insulation
  • Introducerea unor reguli mai stricte pentru protejarea clădirilor împotriva incendiilor de către un număr tot mai mare de țări introduc si motivele pentru care tot mai multe guverne ar trebui să le urmeze exemplul
  • Analiza detaliată a necesității imbunătățirii testelor referitoare la protecția împotriva focului pentru materialele de constructii.
  • Incurajarea mobilității angajaților în interiorul Knauf Insulation și beneficiile pe care le aduce distribuția internă a informațiilor.

 

Descărcați raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2015.

Cititi mai multe despre sustenabilitate: