Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2014

 

Din 2010, Knauf Insulation a redus deșeurile cu aproape 50%, a redus consumul de energie cu 14% și a redus emisiile de CO2 cu 12%!

 

Aparut în decembrie 2014, raportul de sustenabilitate Knauf Insulation este al cincilea de acest gen, de cand compania a stabilit obiectivele sale ambitioase de sustenabilitate pina in anul 2020, ce includ deșeuri zero, reducerea consumului de energie cu 20% și reducerea emisiilor de CO2 cu 20%.

Din 2010, Knauf Insulation a redus deșeurile cu aproape 50%, a redus consumul de energie cu 14% și a redus emisiile de CO2 cu 12%, potrivit raportului de sustenabilitate 2014 al companiei, care poate fi descărcat de aici.

"Suntem pe cale de a atinge obiectivele noastre cheie de durabilitate pentru anul 2020 -Multumesc muncii asidue a tuturor angajatilor Knauf Insulation."

Acesta a fost mesajul dlui Tony Robson , CEO Knauf Insulation, după lansarea noului Raport de dezvoltare durabilă 2014, care poate fi descărcat de aici.

"Când am lansat primul nostru raport de sustenabilitate acum cinci ani ne-am stabilit obiective ambițioase pe termen mediu pana in anul 2020: reducerea consumul de energie cu 20%, a emisiilor cu 20%, îmbunătățirea dramatica a protectiei muncii cu 50% și, poate cel mai ambițios dintre toate, trimiterea a zero deșeuri la groapa de gunoi până în anul 2020 ", a spus el. 

"In acest an de reper al companiei- și un an de creștere ambițioasa a companiei -mă bucur să vad că realizam succese majore în toate aceste domenii și aș dori să le mulțumesc personal tuturor pentru dedicarea, inovația și munca grea cu care au făcut toate acestea posibile."

"Noul nostru raport de sustenabilitate aduce un omagiu aceastei munci grele și este o oportunitate de a celebra realizările noastre, dar, de asemenea, sper că este o sursă de inspirație pentru a ne încuraja să găsim în mod constant noi moduri de a face lucrurile mai bine."

Prin interviuri și studii de caz, "Izolarea conteaza" spune, la persoana întâi, povestea  realizărilor cheie ale companiei și, de asemenea, arata inovațiile care demonstreaza ca firma Knauf Insulation este pionier al durabilitatii în industria izolatiilor.

Mai mult, stand de vorbă cu oamenii care contează - proprietari, instalatori , constructori , arhitecti, etc - "Izolarea conteaza" analizează, de asemenea, modul prin care renovarea, nu doar economisește energie și bani, dar, de asemenea, are puterea de a transforma vieți.

 

"Cel de-al coincilea raport de sustenabilitate este destul de diferit, cu mai multe detalii decât oricând despre progresul nostru sustenabil. Dar mesajul nostru rămâne atemporal. Acum, mai mult ca niciodată, este timpul sa economisim energie ", a spus Tony Robson.

 

Principalele concluzii ale raportului de sustenabilitate din acest an includ:

• Cum fabricile noastre ne inspira noi modalități de a economisi energie, de a reduce emisiile si deșeurile și de a îmbunătăți siguranța muncii pentru atingerea obiectivelor noastre din anuil 2020 și ceea ce putem învăța de la cei care au lucrat cel mai mult timp cu compania noastra;

• Cele mai recente știri de la fabricile noastre (inclusiv importanța recentelor noastre achizitii din SUA); ce facem pentru a sprijini comunitatile noastre si cum echipele noastre de afaceri publice invata intreaga lume ca cea mai buna energia este cea economisita;

• Impartaseste cazuri reale despre cum renovare transformă viața; cum unul dintre proiectele noastre din Ungaria au aratat beneficiile renovarii și de ce siguranță la foc in construcții trebuie să fie prioritatea agendei fiecarui politician;

• Inovațiile industriale care ne fac pionieri ai sustenabilitatii, succesul noilor noastre inițiative de retail, si cum soluția noastră Urbanscape inspira clădiri din toată lumea, de la acoperișurile verzi ale Europei pana la peisajele desertice din Orientul Mijlociu;

• De ce avem nevoie pentru a pune capăt dependentei de energie și un interviu în exclusivitate cu unul dintre profesori Națiunilor Unite in schimbările climatice.

 

Pentru mai multe informații despre Raportul de sustenabilitate 2014 al Knauf Insulation click aici. 

 Cititi mai multe despre sustenabilitate: