Izolaţii Tehnice

izolatii tehnice knauf insulation

Knauf Insulation oferă soluţii complete pentru izolarea instalaţiilor tehnice, recomandate pentru aplicaţii industriale şi rezidenţiale variate: finisaje industriale, izolarea echipamentelor, boilere, uşi de incendiu, rezervoare, conducte, cuptoare, vase, reţele de termoficare, stalpi şi soluţii pentru amortizarea sunetului.

 

 • HTB AluR

  HTB AluR

  Materialele izolante de tip HTB AluR sunt placi fabricate din fibre minerale lipite cu rasina sintetica modificata, ce contin aditivi impermeabili si fungicizi. Pe o parte au folie din aluminiu consolidata cu fibre de sticla (HTB AluR), finisare usoara din fibre de sticla colorate in alb (HTB GVN), material din fibra de sticla (HTB GW1 sau HTB GW1T) sau au pe ambele parti, o finisare usoara din fibre de sticla colorate in negru (HTB GVB2).

  Aplicații:
 • HTB

  HTB

  Materialele izolante de tip HTB sunt placi fabricate din fibre minerale, lipite cu rasina sintetica modificata, cu aditivi impermeabili si fungicizi. Nu au suferit nicio modificare a suprafetei.

  Aplicații:
 • LMF AluR

  LMF AluR

  Material izolant din vata minerala bazaltica sub forma de lamele. Fibrele materialului sunt orientate perpendicular si pe o parte este lipita o folie de AluR. Este hidrofobizat in sectiunea transversala.

  Aplicații:
 • WM 640-660 GG

  WM 640-660 GG

  Materialele izolante, WM 640 GG si WM 660 GG sunt produse de izolare termica, fabricate din fibre minerale lipite cu rasina sintetica modificata si contine aditivi impermeabili si fungicizi. Plasa hexagonala, galvanizata este cusuta cu sarma, pe o parte.

  Aplicații:
 • PS 600 si KPS 041

  PS 600 si KPS 041

  Materialele izolante PS 600 si KPS 041 AluR sunt fabricate din plăci de izolare termică, din fibre minerale lipite cu răşină sintetică modificată, cu aditivi impermeabili şi fungicizi. Produsul este fie fără modificarea suprafeţei (PS 600), fie cu folie de aluminiu consolidată cu reţea din fibre de sticlă (KPS 041 AluR). Banda auto-adezivă este utilizată pentru a închide îmbinarea.

  Aplicații: