Gama SmartRoof - vată minerală bazaltică grea pentru acoperișuri tip terasă

nou gama SMARTroof knauf insulation

Izolația protejează clădirea împotriva variațiilor temperaturii externe și menține în interior o temperatură constantă, confortabilă. În condițiile în care 20% din căldura unei clădiri se pierde prin acoperiș, izolarea acestuia capătă un rol foarte important. 

Un material are proprietăți termoizolante atunci când coeficientul conductivității sale termice, marcat cu λ (litera grecească lambda), are o valoare mai mică decât 0.1 W/mK. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât materialul izolant este mai bun.

Vata minerală bazaltică destinată acoperişurilor plate, se regăsește în noua gamă SmartRoof cu performanţe termice îmbunătăţite:

Clienții se așteaptă ca izolația acoperișului să îndeplinească mai mult decât scopul său de bază – protecția la frig sau căldură. Pe lângă protecţia termică, produsele din vată minerală bazaltică Knauf Insulation oferă o bună izolare fonică (protejează împotriva zgomotului) şi protecție împotriva focului (clasa A1, produs incombustibil, cu proprietăți ignifuge similare pietrei).

SmartRoof Top1 CTF, SmartRoof WE

SmartRoof Top1 CTF, SmartRoof WE

Produsul SMARTroof Top1 CTF este o placă rigidă din vată minerală bazaltică, cu o singură înclinație, rezistentă la compresiune, incombustibilă, concepută special pentru aplicarea pe acoperişuri tip terasă.

SmartRoof Top2 CTF

SmartRoof Top2 CTF

Produsul SmartRoof Top2 CTF este o placă rigidă din vată minerală bazaltică, cu două înclinații, rezistentă la compresiune, incombustibilă, concepută special pentru aplicarea pe acoperişuri tip terasă.

SmartRoof Top

SmartRoof Top

Produsul SMARTroof Top este o placă rigidă din vată minerală bazaltică, cu o densitate consistentă, rezistentă la compresiune, incombustibilă, concepută special pentru aplicarea pe acoperişuri tip terasă.

SmartRoof Norm

SmartRoof Norm

Produsul SMARTroof Norm este o placă rigidă din vată minerală bazaltică, cu o densitate consistentă, rezistentă la compresiune, incombustibilă, concepută special pentru aplicarea pe acoperişuri tip terasă.

SmartRoof Thermal

SmartRoof Thermal

Produsul SmartRoof Thermal este o placă rigidă din vată minerală bazaltică, cu o densitate consistentă, rezistentă la compresiune, incombustibilă, concepută special pentru aplicarea pe acoperişuri tip terasă.

SmartRoof Base

SmartRoof Base

Produsul SmartRoof Base, este o placă rigidă din vată minerală bazaltică, cu o densitate consistentă, rezistentă la compresiune, incombustibilă, concepută special pentru aplicarea pe acoperişuri tip terasă.

Acoperişuri tip terasă

Acoperişuri tip terasă

Respectarea şi proiectarea corespunzătoare a unui acoperiş tip terasă are efecte benefice în privinţa duratei de viaţă a clădirii şi reducerii pierderilor de energie. Acest proiect trebuie realizat de către specialişti, care vor ţine cont de condiţiile concrete ale clădirii.