Descarcă

brosuri knauf insulation

Broșuri

Familiarizați-vă cu produsele de izolație de înaltă calitate Knauf Insulation accesând pliantele noastre pentru produse sau aplicații.

Detalii

detalii cad knauf insulation

Detalii CAD

Detaliile de montaj și execuţie ale produselor Knauf Insulation vă sunt puse la dispoziție într-o structura accesibilă organizată pe tipuri de aplicaţii, de materialele utilizate şi de soluţia de izolare recomandată.

Detalii

certificate companie knauf insulation

Certificate companie

Produsele din portofoliul Knauf Insulation sunt create cu responsabilitate pentru mediul înconjurător și cu respect pentru siguranța și confortul construcțiilor. Vă punem la dispoziție certificatele care atestă înalta calitate a produselor și soluțiilor noastre.

Detalii

placi din fibra de lemn knauf insulation

Video

Sunteți interesați de modul de instalare a produselor de izolație sau căutați idei și soluții inovative pentru problemele de izolații? Ne străduim să vă demonstrăm metode cât mai simple și eficiente de izolare a construcțiilor.

accesorii knauf insulation

Rapoarte de sustenabilitate

Knauf Insulation se concetrează pe dezvoltarea și oferirea de soluții menite sa susțină dezideratul de eficientizare a consumului energetic pentru un consum mai scăzut de resurse și un mediu înconjurător mai curat.