Plafoane garaje, subsoluri, spații tehnice

Plafoane garaje, subsoluri, spații tehnice

Planșeele peste subsoluri și peste garaje neîncălzite trebuie protejate, în ideea asigurării unui climat potrivit și a confortului. La alegerea materialelor termoizolante trebuie avute în vedere izolarea termică și acustică, parametrii estetici, plus rezistența la intemperii.

Date fiind aceste premise, termoizolațiile Heraklith-C, Heratekta-C3 și Tektalan-HS sunt cele care pot asigura o atmosferă optimă, fiind foarte bune izolante fonic și având în același timp proprietăți de absorbție a vaporilor, dar și calități estetice. 

În cazul clădirilor situate în zone intens poluate fonic, în sălile echipate cu mașini zgomotoase sau în utilitățile acoperite destinate automobilelor, cele mai avantajoase sunt plăcile de Tektalan-HS, care absorb zgomotele și reduc reflexiile acustice, iar pentru racorduri se potrivesc materialele de înaltă calitate.

Heraklith-C și produsele Knauf Insulation cu vată minerală bazaltică. În circumstanțe cu cerințe speciale, cum ar fi în cazul piscinelor sau al sălilor de sport, tot aceste produse asigură proprietățile favorabile. În aceste zone de utilizare nu trebuie acordată atenție numai considerentelor acustice, ci și rigidității potrivite și rezistenței la solicitări mecanice.

Suprafața structurată a plăcilor oferă și excelente caracteristici estetice, dacă nu ne dorim să mai tencuim suprafața. În acest caz, pentru a spori valoarea aspectului, vă recomandăm să folosiți Heraklith C, cu o structură fină.

Plăci din Fibre de Lemn
Heraklith-C

Heraklith-C

Plăci compozite monostrat din așchii de lemn cu liant de ciment, cu foarte bune proprietăți acustice și excelente proprietăți biologice.

Heratekta-C3

Heratekta-C3

Plăci compozite triplustrat, cu miez de polistiren expandat cu densitate ridicată și fețe Heraklith din așchii de lemn cu ciment.

Tektalan-HS

Tektalan-HS

Plăci compozite triplustrat, cu miez din vată minerală cu densitate ridicată și fețe Heraklith din așchii de lemn cu liant de ciment.

Vată Minerală Bazaltică
CLT C1, C2

CLT C1, C2

Fabricate din fibre minerale bazaltice perpendicular aranjate ce sunt lipite cu rășini sintetice, marginile lor sunt tăiate oblic de-a lungul perimetrului de pe partea vizibilă a produsului.