Pereți exteriori - fațade ventilate

Pereți exteriori - fațade ventilate

Faţada ventilată are un spaţiu de aer, ce permite aerisirea continuă a peretelui. Această structură protejează clădirea împotriva umezelii.

Suprafaţa exterioară a peretelui şi structura lui sunt foarte importante pentru a păstra căldura sau răcoarea în interior. Fațada ventilată are rol de portantă structurală pentru clădire.

Aceste aspecte pot fi combinate eficient prin utilizarea materialelor Knauf Insulation. Oferta Knauf Insulation include o gama largă de soluţii cu costuri relativ scăzute în ceea ce priveşte întreţinerea şi montarea.

Pentru alcătuirea structurilor ventilate ale pereților exteriori sunt recomndate produsele din vată minerală de sticlă sau placările exterioare uşoare.

Cadru suport din lemn
Material de placare
Material Knauf Insulation
Membrană de transfer
Perete exterior, de susţinere

Detalii CAD Fațade Ventilate - Knauf Insulation Romania

Pentru obținerea detaliilor CAD vă rugăm să ne contactati.

Vată Minerală de Sticlă
Vată minerală de sticlă NATURBOARD 037

Vată minerală de sticlă NATURBOARD 037

Material izolant din fibre minerale, pe bază de sticlă, cu Tehnologie ECOSE®, sub forma de plăci ambalate în pachete ce conţin mai multe bucăţi. λ=0,037 W/mK

Vată minerală de sticlă TP 425B

Vată minerală de sticlă TP 425B

Material izolant din fibre minerale, pe bază de sticlă, cu Tehnologie ECOSE®, sub forma de plăci, acoperit cu un material negru, neţesut, din fibră de sticlă. λ=0,035 W/mK

Vată Minerală Bazaltică
NaturBoard VENTI PLUS

NaturBoard VENTI PLUS

NaturBoard VENTI PLUS placă din vată minerală bazaltică, cu tehnologie ECOSE®, pentru faţade ventilate, stabilă ca volum ce se încadrează în categoria produselor semi-grele. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masa, durabil și neutru din punct de vedere chimic.

NaturBoard VENTACUSTO

NaturBoard VENTACUSTO

NaturBoard VENTACUSTO placă din vată minerală bazaltică, cu tehnologie ECOSE®, pentru faţade ventilate, stabilă ca volum ce se încadrează în categoria produselor semi-grele. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil și neutru din punct de vedere chimic.

NaturBoard VENTI

NaturBoard VENTI

NaturBoard VENTI placă din vată minerală bazaltică, cu tehnologie ECOSE®, pentru faţade ventilate, stabilă ca volum ce se încadrează în categoria produselor semi-grele. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil și neutru din punct de vedere chimic.

Membrane LDS
Homeseal LDS 0.02

Homeseal LDS 0.02

Membrană impermeabilă la exterior şi permeabilă din interior către exterior Permite umidităţii aerului din construcţie să iasă în afara clădirii şi în acelaşi timp oferă şi o protecţie împotriva apelor pluviale şi a zăpezii.

Homeseal LDS 5 Silk

Homeseal LDS 5 Silk

Barieră de vapori activă la interior, pentru eliminarea controlată a vaporilor de apă.

Homeseal LDS Solifit2

Homeseal LDS Solifit2

Bandă de etanşare dublu adeziva, utilizată la interior şi exterior.

Soluția optimă pentru izolarea construcțiilor metalice

Soluția optimă pentru izolarea construcțiilor metalice

Vata minerală NaturBoard037 de la Knauf Insulation se aplică ușor și izolează termic construcțiilor metalice. Protejează împotriva focului, zgomotului și umidității.