Membrane Homeseal LDS

O cerinta esenţială pentru a avea o casă bine izolată, este să ne asigurăm că este şi bine etanşată – sau cel putin valoarea pierderii aerului cald sau rece este minimă. Cu cât casa este mai mare, cu atât mai mult se va beneficia de pe urma modernizării cu materiale izolante adecvate şi corect puse în opera. Umiditatea și condensul pot deveni probleme frecvente în case care nu sunt izolate în mod corespunzător, ventilate și bine etanșate. Condensul apare atunci cand aerul cald și umed din interiorul unei clădiri pătrunde prin fisuri în interiorul unei structuri. Soluţia: Membranele Homeseal LDS de la Knauf Insulation.

Gama de membrane Homeseal LDS este compusă din membrane de difuzie și bariere împortiva vaporilor. În fucție de aplicație și situațiile specifice acestea permit umidității aerului să iasă în afara clădirii, oferă protecție împotriva ploilor și zăpezilor din exterior, au diverse grade de etanșare împotriva umezelii și penetrării vaporilor.

Membranele Homeseal LDS de la Knauf Insulation pentru izolarea acoperișurilor înclinate

Membrane LDS
Homeseal LDS Solifit2

Homeseal LDS Solifit2

Bandă de etanşare dublu adeziva, utilizată la interior şi exterior.

Homeseal LDS 0.02

Homeseal LDS 0.02

Membrană impermeabilă la exterior şi permeabilă din interior către exterior Permite umidităţii aerului din construcţie să iasă în afara clădirii şi în acelaşi timp oferă şi o protecţie împotriva apelor pluviale şi a zăpezii.

Homeseal LDS 200

Homeseal LDS 200

Barieră de vapori la interior, cu strat de aluminiu pentru controlul vaporilor.

Homeseal LDS 5 Silk

Homeseal LDS 5 Silk

Barieră de vapori activă la interior, pentru eliminarea controlată a vaporilor de apă.

Izolarea eficientă a acoperișurilor înclinate - Sistemul Homeseal LDS

Izolarea eficientă a acoperișurilor înclinate - Sistemul Homeseal LDS

  • April 2017