Izolare tehnică

Izolare tehnică

Performanța proceselor, economisirea energiei și impactul asupra mediului sunt considerente majore de luat în calcul la proiectarea și întreținerea instalațiilor și echipamentelor industriale. Produsele din vata minerală contribuie la atingerea acestor obiective într-un mod rentabil care combină o conductivitate termică scăzută, ușurința excelentă de instalare și siguranța împotriva incendiilor, îndeplinind astfel cerințele de performanță de bază pentru soluții moderne, durabile tehnice de izolare.

Divizia Knauf Insulation Tehnice Solutions oferă gamă completă de produse pentru izolarea termică și acustică a echipamentelor și instalațiilor din centrale, unități chimice și petrochimice, precum și multe alte activități industriale.

Soluţiile noastre tehnice sunt recomandate pentru aplicaţii industriale şi rezidenţiale variate: finisaje industriale, izolarea echipamentelor, boilerelor, uşilor de incendiu, rezervoarelor, conductelor, cuptoarelor, vaselor, reţelelor de termoficare, stâlpi şi soluţii pentru amortizarea sunetului.

Izolații Tehnice
LMF AluR

LMF AluR

Material izolant din vata minerala bazaltica sub forma de lamele. Fibrele materialului sunt orientate perpendicular si pe o parte este lipita o folie de AluR. Este hidrofobizat in sectiunea transversala.

Aplicații:
WM 640-660 GG

WM 640-660 GG

Materialele izolante, WM 640 GG si WM 660 GG sunt produse de izolare termica, fabricate din fibre minerale lipite cu rasina sintetica modificata si contine aditivi impermeabili si fungicizi. Plasa hexagonala, galvanizata este cusuta cu sarma, pe o parte.

Aplicații:
PS 600 si KPS 041

PS 600 si KPS 041

Materialele izolante PS 600 si KPS 041 AluR sunt fabricate din plăci de izolare termică, din fibre minerale lipite cu răşină sintetică modificată, cu aditivi impermeabili şi fungicizi. Produsul este fie fără modificarea suprafeţei (PS 600), fie cu folie de aluminiu consolidată cu reţea din fibre de sticlă (KPS 041 AluR). Banda auto-adezivă este utilizată pentru a închide îmbinarea.

Aplicații:
HTB

HTB

Materialele izolante de tip HTB sunt placi fabricate din fibre minerale, lipite cu rasina sintetica modificata, cu aditivi impermeabili si fungicizi. Nu au suferit nicio modificare a suprafetei.

Aplicații:
HTB AluR

HTB AluR

Materialele izolante de tip HTB AluR sunt placi fabricate din fibre minerale lipite cu rasina sintetica modificata, ce contin aditivi impermeabili si fungicizi. Pe o parte au folie din aluminiu consolidata cu fibre de sticla (HTB AluR), finisare usoara din fibre de sticla colorate in alb (HTB GVN), material din fibra de sticla (HTB GW1 sau HTB GW1T) sau au pe ambele parti, o finisare usoara din fibre de sticla colorate in negru (HTB GVB2).

Aplicații:
FIRESTOP - Sistem de protecție la foc a canalelor de ventilație și conductelor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți

FIRESTOP - Sistem de protecție la foc a canalelor de ventilație și conductelor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți

Sistem izolator de protecție la foc, creat pentru a fi utilizat pe conducte de ventilație rectangulare și circulare folosind plăci sau lamele termoizolatoare din vată minerală bazaltică ca material principal cu rol de protecție la foc.

Documente Izolații Tehnice

Documente Izolații Tehnice

  • May 2015

Pentru mai multe informații click aici.