Fațade cu izolare interioara

Fațade cu izolare interioara

Pereţii exteriori (faţadele) sau structura exterioară a unei clădiri ne spun multe despre importanţa, scopul, compartimentările interioare şi suprafaţa clădirii. Ne dau indicii şi cu privire la confortul din interiorul clădirii. În cele mai multe dintre cazuri, finisajele exterioare ascund structura pereţilor.

În zilele noastre, se acordă o mare atenţie modificării faţadelor. Scopul acestor modificări, în 99% din cazuri, este izolarea termică a clădirii. Izolare termică înseamnă economie de energie şi economisirea energiei este echivalentă cu reducerea cheltuielilor.

Cand nu se doreste sau nu este posibilă modificarea fațadei unei cladiri (ex: în cazul clădirilor de patrimoniu, monumentelor istorice, etc) există opțiunea de a izola clădirea utilizând un sistem de izolare a fațadelor pe interior.

Izolarea interioară este o alternativă ce necesită monitorizarea de către un expert în calitate şi trebuie tratată mereu ca o soluţie individuală, ce trebuie respectată complet.

Gama largă de soluţii de izolare de la Knauf Insulation, cu costuri relativ scăzute în ceea ce priveşte întreţinerea şi montarea, include şi o varietate de produse recomandate acestui tip de izolare, ce poate întregi semnificativ eficiența energetică a cladirii, fară să îi afecteze atractivitatea la exterior.

Izolare interioară pereți exteriori - Knauf Insulation Romania

Pentru obtinerea detaliilor CAD va rugam sa ne contactati.

Vată Minerală de Sticlă
Vată minerală de sticlă NATURBOARD 037

Vată minerală de sticlă NATURBOARD 037

Material izolant din fibre minerale, pe bază de sticlă, cu Tehnologie ECOSE®, sub forma de plăci ambalate în pachete ce conţin mai multe bucăţi. λ=0,037 W/mK

Vată Minerală Bazaltică
NaturBoard FIT PLUS

NaturBoard FIT PLUS

NaturBoard FIT PLUS placă din vată minerală bazaltică, cu tehnologie ECOSE®, pentru acoperişuri înclinate şi pereţi de compartimentare, stabilă ca volum ce se încadrează în categoria produselor ușoare. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil și neutru din punct de vedere chimic.

Vată Minerală de Sticlă
Vată minerală de sticlă EKOBOARD

Vată minerală de sticlă EKOBOARD

Material izolant din fibre minerale, pe bază de sticlă, cu Tehnologie ECOSE®, sub formă de placă. λ=0,039 W/mK

Membrane LDS
Homeseal LDS 200

Homeseal LDS 200

Barieră de vapori la interior, cu strat de aluminiu pentru controlul vaporilor.

Homeseal LDS Solifit2

Homeseal LDS Solifit2

Bandă de etanşare dublu adeziva, utilizată la interior şi exterior.